när avsikten är att växa
Kandidater spacer Uppdragsgivare spacer Aktuella tjänster spacer Genomförda uppdrag spacer Om oss spacer Kontakt spacer
Medarbetare

Varje gång vårakunder växer, vill vi
också få växa lite.

För närvarande är vi fyra konsulter på INTEND. Med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet har vi skapat en gemensam ambition och målsättning: Att hjälpa företag och organisationer att växa: i kompetens, i personalantal, i omsättning eller högst personligt som människor.

Oavsett vilket tycker vi alla uppdrag är roliga, så länge vi också får växa lite, och inte bara får lita på lång erfarenhet

Lär känna våra starka och mjuka sidor

Anders Roos - Konsult, delägare och otålig fyrkant
Jag bor i Jönköping och trivs med en aktiv fritid, gärna med löpning, vandring och resor. Som person är jag mycket organiserad och strukturerad. Etik är viktigt för mig, att både kunder och kandidater ska kunna lita på min diskretion och få en korrekt behandling.

2005 var jag med och startade INTEND, men dessförinnan finns det några tydliga mellanlandningar inom läkemedelsbranschen, bland annat som försäljningschef och affärsområdeschef. Avstampet gjorde jag från en sjuksköterskeutbildning där bland annat psykologi ingick. Har varit i rekryteringsbranschen sedan år 2000.

Ivan Madunic - Konsult och delägare som alltid hittar rätt 
Socionom, Personaladministration och Arbetsmarknadskunskap. Erfarenhet av rekrytering, urval, utbildning, coachning och  personbedömning. Certifierad testandvändare av CLU. Certifieringar OPQ, MASTER mfl.

Konsult sedan 1999. Styrelseerfarenhet.

Ida Brage – Researcher som älskar Italien

Förädraledig

Anna "Fia" Magnusson – nyfiken Researcher
Jag är en social, nyfiken och vetgirig person. Född och uppvuxen i Jönköping, och bor nu med sambo och tre barn i en villa söder om Jönköping. Jag har alltid varit intresserad av människor och deras berättelser men också vart de vill ta vägen framåt.

När jag var yngre jobbade jag inom servicebranschen, men hittade bemanning och rekrytering 2007 och har jobbat med detta sen dess. En av de bästa känslorna jag vet är när just rätt person får jobbet. Jag har jobbat på INTEND sedan hösten 2014.

 

 

 

spacer

Registrering  

Medarbetare 1 Medarbetare 2  

Anders Roos 
mobil: 0705-320 818 
anders(a)intendab.com

Ivan Madunic 
mobil: 0705-320 816  
ivan(a)intendab.com

 
     
Ida Thumb Fia 2 Redigerad2 Bild Lina

Ida Brage 

Föräldraledig    

Anna (Fia) Magnusson
mobil: 0705-382 585
anna(a)intendab.com     

Lina Ambjörnson
mobil: 0730-322 086 
lina(a)intendab.com

INTEND AB  |  Besöks- och postadress: Kompanigatan 5, 553 05 Jönköping  |  Tel: 0705-320 818  Btn _en